Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Möten i teknisk nämnd

Kontakt

Pia Lindberg
Nämndsekreterare
040-626 82 59
registrator.tn@svedala.se

Teknisk nämnd sammanträder vid elva tillfällen i år med uppehåll i juli. Sammanträdena håller vi i kommunhuset och de är för närvarande inte öppna för allmänheten. Från 1 januari 2021 och tills vidare, hålls stängda nämndsammanträden till följd av covid-19 med syftet att minska smittspridning. Här presenterar vi kallelser och protokoll för varje nämndmöte i teknisk nämnd.

Kalender politiska sammanträden

Kallelse och protokoll

Efter att vi har skickat ut kallelsen, som innehåller dag, tid, plats och ärendelista för det aktuella mötet, finns den tillgänglig att läsa här. Observera att kallelsen kan ändras innan sammanträdet. Vi publicerar protokollet senast 14 dagar efter sammanträdet.

Kallelse och protokoll teknisk nämnd

 

Vad gör teknisk nämnd?

Teknisk nämnd ansvarar för kommunens bygg- och anläggningsverksamhet, fastigheter, gator, vägar, parker, lekplatser, planteringar, vatten- och avloppsanläggningar, trafikanläggningar samt städ- och måltidsservice.

Ordförande i teknisk nämnd är Per Olof Lindgren (L).
1:e vice ordförande är Erik Stoy (M).
2:e vice ordförande är Henrik Corneliussen (SD).

Ledamöter i teknisk nämnd

Publicerad 2017-06-06 kl 12:00
Sidansvarig: Pia Lindberg
Uppdaterad 2021-02-04 kl 15:26