Stäng

Synpunkter och felanmälan Svedala kommun

Kontakt

Har du synpunkter på kommunens verksamhet? Berätta det gärna för oss! Vi tycker det är värdefullt att få ta del av dina tankar, idéer eller förslag. Det ger oss möjligheter att göra det bättre. Vi uppskattar också att du anmäler när du hittar fel eller skador på kommunens egendom. Här hittar du information om hur du lämnar synpunkter och anmäler fel.

Lämna synpunkter

En synpunkt lämnar du när du vill framföra en åsikt eller tips på vår verksamhet, när det till exempel gäller funktion och kvalitet.

Vi hanterar och besvarar din synpunkt så snart som möjligt men svarstiden kan ibland bli längre beroende på vad synpunkten gäller.

Formulär lämna synpunkter

Inkomna synpunkter

Ta del av inkomna synpunkter med svar

Felanmäl

En felanmälan gör du vid fel och brister i utemiljön. Det kan till exempel handla om klotter, trasig belysning, hål i gatan, vatten eller avlopp. Fyll i formuläret och markera den exakta platsen för felet på kartan.

Formulär felanmälan

Allmän handling

Vi registrerar och följer upp alla inkomna synpunkter och felanmälningar. Även dina personuppgifter registrerar vi i vårt datasystem och de blir en allmän handling. Alla har rätt att ta del av en allmän handling om den inte innehåller uppgifter som vi ska sekretesskydda.

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Behandling av personuppgifter.

Publicerad 2016-03-24 kl 13:28
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2023-08-09 kl 15:49