Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Svedala kulturskola

Foto: Sofia Bystrom/Scandinav bildbyrå

Kontakt

Mats Olofsson
Kulturskolechef
040-626 86 03
mats.olofsson@svedala.se

Välkommen till Svedala kulturskola som erbjuder musik, dans, bild, film och animation. Här finns utbildade pedagoger som ansvarar för undervisningen.

Lust, inspiration och skapande är nyckelorden för verksamheten i kulturskolan. Kulturskolan ska ge de kunskaper och färdigheter inom kulturområdet som bidrar till att våra barn och ungdomar växer till harmoniska, ansvarstagande, emotionellt och kulturellt mogna människor.

Mer information om kulturskolan:

Läsårstider

Vi följer skolans läsårstider.

Vem kan delta?

Vi erbjuder undervisning till elever i kommunens grundskolor samt elever i gymnasieskolan. Ungdomar som slutat gymnasieskolan kan fortsätta delta i kulturskolans ensembler. Eleven ska vara folkbokförd i Svedala kommun. Elev från annan kommun får delta i undervisningen om eleven går i Svedala kommuns grundskola/gymnasieskola eller påbörjat undervisningen när eleven var folkbokförd i Svedala kommun. Instrumentalundervisningen sker såväl enskilt som i grupp. Till största delen ligger undervisningen efter skoltid.

Antal lektioner

Vi erbjuder minst 28 lektioner under ett läsår till elever som deltar i undervisningen. Dessutom ingår aktiviteter som medverkan i föreställningar, uppvisningar, utställningar, läger, resor och projekt.

Publicerad 2016-03-23 kl 11:12
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2020-07-09 kl 09:06