Stäng

Stöd till dig som arbetssökande

Kontakt

Du som är folkbokförd i Svedala kommun och har ekonomiskt bistånd är välkommen att registrera dig på Jobbportalen. I Jobbportalen hittar du nya möjligheter till din nästa anställning. Vi tipsar även här om pågående arbetsmarknadsprojekt och hur du kan få stöd om du funderar på att starta företag. Kommunen har även ett aktivitetsansvar för dig som är ung och inte har ett arbete.

Jobbportalen

Söker du nytt jobb, jobb över säsong eller är bara nyfiken på nya möjligheter på arbetsmarknaden? I Jobbportalen hittar du lediga tjänster och information om rekryteringsträffar.

Första gången du använder Jobbportalen behöver du registrera dig som ny användare. Klicka på "Registrera dig" och följ instruktionerna, så får du bekräftelse och tillgång till annonserna i portalen via e-post.

Trelleborgs kommun hanterar arbetsmarknadsinsatser för Svedala kommuns invånare.

Till Jobbportalen Trelleborg (webbplats Trelleborgs kommun)

Hittar du ingen tjänst i Jobbportalen som passar dig, kan du registrera din profil och göra dig synlig för kommande rekryteringar hos oss. Registrerar dig på vår Lediga jobb-sida.

Träffa en arbetsmarknadssekreterare

När du ansöker om ekonomiskt bistånd får du träffa en arbetsmarknadssekreterare. Tillsammans skapar ni en planering utifrån dina mål, planeringen följs upp regelbundet och arbetsmarknadssekreteraren stöttar dig längs vägen.

Handläggning

Det är Trelleborgs kommun som handlägger ekonomiskt bistånd åt Svedala kommun.

Ansöka om ekonomiskt bistånd, försörjningsstöd

Publicerad 2016-05-31 kl 23:41
Sidansvarig: Moa Blom
Uppdaterad 2023-10-23 kl 12:04