Stäng

Näringsliv

Kontakt

Kosovar Gashi
Näringslivschef
040–626 81 46
kosovar.gashi@svedala.se

Tack vare det perfekta läget, den stora inflyttningen, de goda kommunikationerna och tillgången på mark och lokaler är Svedala kommun en utmärkt plats för dig som vill etablera ditt företag.

Vi gör också många satsningar för att förenkla för dig som företagare och locka hit fler nya företag i olika branscher. Ett brett och mångsidigt näringsliv bidrar till att Svedala blir en attraktiv kommun. Och ett bra utbud av nära service, handel och företagstjänster bidrar till ett mer tillgängligt vardagsbehov för alla som bor, arbetar eller besöker kommunen

Aktuellt inom näringsliv Svedala

Näringslivet och ett gott företagsklimat har länge varit ett prioriterat område för Svedala kommun och nu växlar vi upp arbetet ytterligare. Vi vill utveckla dialogen och samverkan med dig som företagare, och ännu tydligare möta ditt behov och önskemål. Vad behöver du? Vad är det som är viktigt för dig?

Just nu arbetar vi hårt för att ta fram en plan för vårt vidare arbete framåt. Målet är tydligt: Ett blomstrande näringsliv omgivet av ett gott företagsklimat! Vår satsning innebär bland annat en delvis ny organisation och hur vi tillsammans utvecklar näringslivsarbetet och företagsklimatet i Svedala kommun.

Information till dig som företagare, om våra nya satsningar inom näringslivet i Svedala kommun

Håll dig uppdaterad – följ oss på Facebook

På Facebooksidan "Näringsliv Svedala" synliggör vi våra lokala företagare, lyfter stort och smått som rör näringslivet i kommunen och vår omgivning samt delar med oss av nyheter och aktuella frågor. 

Facebook Näringsliv Svedala

Publicerad 2016-03-23 kl 13:49
Sidansvarig: Martin Bard
Uppdaterad 2022-06-23 kl 11:47