Stäng

Föreningar, föreningsliv

Kontakt

Joakim Lignercrona
Föreningssamordnare
040-626 82 58
joakim.lignercrona@svedala.se

Vi har ett rikt föreningsliv i Svedala kommun. Det ideella föreningslivet erbjuder en uppsjö av aktiviteter och verkar för en mångfald av frågor. Vi har gott om föreningsledare som arbetar för aktivitet, rörelse och gemenskap. Vilket ger dig som kommuninvånare olika möjligheter till en stimulerande och aktiv fritid.

Läs om våra föreningar

Ta gärna del av våra korta presentationer om registrerade föreningar kommunen. Vi intervjuade föreningarna under februari och mars 2023. Syftet är att synliggöra det rika föreningsliv som finns i kommunen och ge föreningarna ett större nätverk för utbyte av kunskap.

Presentationer av våra föreningar

Bilda en förening

Är du intresserad av att bilda en förening? Beroende på vad det är för förening du är intresserad av att bilda, kan du läsa mer på Svensk idrotts webbplats eller på Förening.se. 

Webbplats Svensk idrott

Webbplats Förening.se

Prenumera på vårt informationsbrev

Varje månad skickar vi ut ett informationsbrev till föreningar som finns med i vårt föreningsregister. Om du önskar en kopia på ett föreningsbrev går det bra att mejla oss. 

Gör en felanmälan

Vi uppskattar om du felanmäler om du ser du något som är sönder eller om det uppstår en skada i någon av våra hallar och idrottsanläggningar.

Felanmäl en skada

Publicerad 2016-03-23 kl 13:38
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2023-03-14 kl 11:36