Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Ung i Svedala

Foto: Lieselotte Van Der Meijs

Här presenterar vi aktiviteter och information som riktar sig till dig från och med det året du fyller 13 år till det året du fyller 19 år. Kommunens verksamhet "Ungas fritid" har ett aktivt, öppet och organiserat arbete med ungas meningsfulla och utvecklande fritid.

Höstprogram biblioteken 2019

Hösten bjuder på många festliga evenemang och roliga aktivitet för både unga som gamla. Här kan du ladda ner programmet med aktiviteter och evenemang som äger rum under hela hösten.

Höstprogram kultur och fritid 2019

App "Ung i Svedala"

Ladda ner vår app "Ung i Svedala" från Apple Store eller Google play.  I appen håller du dig uppdaterad med vad som händer på mötesplatserna i Kuben, Klågerupskolan och Svedala sporthall, vilka utflykter Ungas fritid tar dig med på, vilka aktiviteter som sker hos biblioteken i Bara, Klågerup och Svedala samt vad Svedala kulturskola bjuder in till och vad du kan hitta på under loven.

Publicerad 2016-03-23 kl 13:38
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-11-07 kl 15:16