Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Ung i Svedala

Foto: Lieselotte Van Der Meijs

Här presenterar vi aktiviteter och information som riktar sig till dig från och med det året du fyller 13 år till det året du fyller 19 år. Kommunens verksamhet Ungas fritid och dess mötesplatser har ett aktivt, öppet och organiserat arbete med ungas meningsfulla och utvecklande fritid.

Här kan du ta del av aktuell information om coronapandemin och hur den påverkar ungas fritids verksamhet.

Coronapandemin – vad gäller för våra mötesplatser (Flik Kultur och fritid)

Ungas fritid och dess mötesplatser är en plats för alla ungdomar i åldern 13–18 i Svedala kommun. Vi erbjuder en bred verksamhet med fokus på ungdomsinitiativ, informellt och icke-formellt lärande med målsättningen att unga genom oss kan skapa sig en meningsfull och utvecklande fritid. I vår verksamhet driver vi olika projekt, arrangerar lovverksamhet, gruppverksamhet, äventyrspedagogik samt öppen verksamhet kvällstid på våra mötesplatser i Bara och Svedala. Personalen har ett coachande förhållningssätt och till dem kan ungdomarna komma för att få stöd och hjälp med att förverkliga sina idéer, stora som små.

Vad är på gång? – Ladda ner vår app "Ung i Svedala"

Genom appen Ung i Svedala håller du dig uppdaterad med vad som händer på mötesplatserna i kommunen, vilka utflykter Ungas fritid tar dig med på, vilka aktiviteter som sker hos biblioteken i Bara och Svedala samt vad Svedala kulturskola bjuder in till och vad du kan hitta på under loven.

Appen Ung i Svedala laddar du ner från Apple Store eller Google play. 

Om Ungas fritid

Ungas fritid och dess mötesplatser i Bara och Svedala är en plats för alla ungdomar i kommunen i åldern 13 till 18 år. Här erbjuder vi en bred verksamhet med fokus på ungdomsinitiativ, och informellt och icke-formellt lärande med målsättningen att unga ska ges möjlighet att skapa en meningsfull och utvecklande fritid.

Inom verksamheten driver vi olika projekt, lovverksamhet, gruppverksamhet, äventyrspedagogik och öppen verksamhet kvällstid på mötesplatserna. Personalen har ett coachande förhållningssätt och ungdomar kan komma för att få stöd och hjälp med att förverkliga sina idéer, stora som små.

Publicerad 2016-03-23 kl 13:38
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2021-08-25 kl 11:41