Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Var med och påverka tryggheten

Publicerad 2023-12-28 kl 11:24

Foto: Mikael Amundsen

Just nu pågår vår digital trygghetsvandring i Svedala kommun. Passa på att vara med och påverka genom att lämna dina synpunkter och förslag senast 7 januari 2024. Tillsammans skapar vi en tryggare kommun!

Du som bor i Svedala kommun har möjlighet att aktivt delta i det förebyggande trygghetsarbetet genom att delta i vår digitala trygghetsvandring. Ditt engagemang och dina åsikter är värdefulla och kan göra en verklig skillnad i vår gemenskap.

Rådet för trygghet och folkhälsa i Svedala kommun arbetar med att främja
trygghetsskapande och brottsförebyggande åtgärder. De kommer sammanställa resultatet av den digitala trygghetsvandringen i en rapport och lägga fram förslag på åtgärder.

Så deltar du i digitala trygghetsvandringen

Det finns en en karta i formuläret som du använder för att ge dina åsikter om olika platser i kommunen. Berätta om otrygga platser, osäkra trafiksituationer, skadegörelse, nedskräpning, bristande belysning eller platser där oönskat beteende skapar otrygghet. 

Lämna dina synpunkter och förslag direkt i din mobil, läsplatta eller dator senast den 7 januari 2024.

Gå till formuläret "Digital trygghetsvandring".
Observera att formuläret inte ersätter 114 14, numret du ringer för att tipsa Polisen. I akuta situationer ska du alltid ringa nödnumret 112.

Läs mer om vår digitala trygghetsvandring

Sidansvarig: Linda Holst