Stäng
Tillbaka till kalendern

Webbinarium: energieffektivisering i restauranger och storkök

Välkommen på webbinarium 19 november: Energieffektivisering i restauranger och storkök - med Roger Gunnarsson, Energikontor Syd.

Vill ni sluta slösa energi i köket?

Köket är en väldigt energiintensiv arbetsplats med mycket utrustning på en relativt liten yta. Genom enklare beteendeförändringar kan ni minska energianvändningen med 15–20 procent.
 
Roger Gunnarsson, projektledare på Energikontor Syd, med stor kunskap om energieffektivisering, ger tips och råd på energibesparande åtgärder i restauranger och storkök.
 
– Det är bra om flera olika yrkesroller deltar, då olika perspektiv är en fördel för att sedan, efter webbinariet, kunna diskutera och resonera om hur man gemensamt kan hitta lösningar, säger Roger Gunnarsson.
 
Delta på webbinariet gratis via Teams i din dator, mobil eller tablet.
Datum: tisdag den 19 november
Tid: 15.00–16.00
 
Länk till webbinariet får du i mejlbekräftelsen efter att du anmält dig. Hittar du inte mejlbekräftelsen, kolla i din skräppost. 
 
Webbinariet arrangeras av de kommunala energi-och klimatrådgivarna i södra Sverige, med stöd av Energikontor Syd. Se fler av höstens föreläsningar på Energikontor Syds webbplats (öppnar ny flik)

Anmälan krävs

Evenemangslänk

https://simplesignup.se/event/218874-webbinarium-energieffektivisering-i-restauranger-och-storkoek?fbclid=IwY2xjawFZBQpleHRuA2FlbQIxMAABHcyBibxMx3aHv6AHRsT3sNINBfCrNl0yEo2lxwxgOtphCP6nN_QlIy_e5w_aem_VzuRtuQYCh05kb1KBhPUGg

Webbplats

https://energiochklimatradgivningen.se/

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Energi-och klimatrådgivarna i södra Sverige och Energikontor Syd

Sidansvarig: Lina Bajraktari