Stäng
Tillbaka till kalendern

Kliv in i rampljuset med vår ungdomsgrupp – teater för alla!

Är du 13 år eller äldre och sugen på att testa teater? Vår ungdomsgrupp är platsen för dig som vill stå på scen, improvisera och utmana dig själv. Oavsett om du är nybörjare eller har scenvana, är du välkommen att bli en del av vår kreativa gemenskap där vi tillsammans skapar magi på scenen!

Vår ungdomsgrupp är för alla från 13 år och uppåt – oavsett om du är ny inom teater eller har stått på scen tidigare. Här är det utrymme för alla att utvecklas och ha kul. Vi jobbar med allt från improvisation och karaktärsbygge till att stärka självförtroendet och att våga ta plats. Varje måndag kl. 19:30 - 21:00 träffas vi på Aggarpshallen i Svedala för att tillsammans utforska teaterns värld.

Under terminen får du prova på att stå på scen, utveckla din egen stil och förbereda dig inför vår avslutande föreställning – en chans att visa upp vad vi tillsammans har skapat. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har erfarenhet, alla är välkomna att vara med och bidra med sin unika energi.

Om du är nyfiken men osäker, inga problem! Du kan prova på två gånger helt gratis innan du bestämmer dig. Kom och utmana dig själv, utvecklas och framför allt – ha kul med oss på scenen!

Anmälan

Anmäl dig här: https://www.showtajm.com/anmalan 

Fler datum

Anmälan krävs

Aggarpshallen Svedala
Aggarpsvägen 20-34, 233 93 Svedala

Webbplats

http://showtajm.com/

Åldersgrupp

13 år och uppåt

Kostnad

Prova på 2 gånger gratis, därefter 255 kr för en termin

Arrangör

Teatergruppen Showtajm

Kontaktperson

Louise Rosdahl
0724-32 81 53
teatergruppenshowtajm@gmail.com