Stäng
Tillbaka till driftinformation

Näringslivsgala 2024

Nu är det snart dags för en stjärnspäckad kväll med fartfylld underhållning, fantastisk mat och glittrande gala när vi gemensamt prisar våra hjältar i näringslivet.

Galakvällen startar kl 18:00 när vi öppnar portarna till magiska Stenladan i Torup. Vi inleder med bubbel och mingel medan du får möjlighet att träffa kollegor, nya bekanta och ladda upp ordentligt inför galakvällen.

Tillsammans kommer vi att uppleva en fullspäckad och exklusiv kväll som kommer präglas av skratt, värme och stolthet. Vi kommer att uppmärksamma våra lokala företagare och profiler som har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Utdelning av priser

Under kvällen kommer vi att dela ut flera prestigefyllda priser:

  • Årets Företagare
  • Årets Unga Företagare
  • Årets Framåtblickare
  • Årets Ambassadör
  • Årets UF-företag

Konferencier

Kvällen kommer att bjuda på förstklassig underhållning av olika slag och kommer att ledas av Farah Abadi, den omtyckta och kända programledaren från radio och TV.

Underhållning

Med stor omtanke, musikalisk skicklighet och en kärlek till Queens musikaliska skapande, grundades bandet som har framträtt på många scener runt om i Sverige och kanske viktigast av allt, under SommarRock Svedala.

The Show Goes On – Queen Tribute har lovat att ge oss en oförglömlig och unik kväll. Men vi stannar inte här... Under kvällen kommer vi dessutom att gästas av en hemlig artist som tagit Sverige med storm och som spås en lysande framtid.

Kvällens meny

Meny för denna afton kommer att vara skapad och signerad av ingen mindre än Vollmerska Gården i samarbete med bygdens nyaste tillskott – Restaurang Gjuterigatan. Du kan se fram emot modern elegans, utsökta smaker och ett stilfullt samarbete du sent ska glömma.

Anmälan

Med Svedala Näringslivsgala vill vi skapa en mötesplats som inspirerar, sammanför och visar upp den spännande bredd som finns i vårt fantastiska näringsliv i kommunen. Vi vill uppleva denna kväll tillsammans med dig och hylla våra företag som varje dag bidrar till att stärka Svedala som en attraktiv näringslivskommun.

Säkra din plats, fira med oss och anmäl dig till denna unika kväll - sista dag för anmälan är 12 april 2024.

Boka din plats till Näringslivsgalan (anmälningsformulär)

Stenladan, Torup
Torupsvägen 515, Bara

Kostnad

695 kr

Arrangör

Svedala kommun och Företagarna Svedala

Kontaktperson

Näringsliv Svedala
040-626 80 00
naringsliv@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst