Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Mötesplats Linden anordnar aktiviteter under Skåneveckan för psykisk hälsa

Publicerad 2024-10-04 kl 08:31
Uppdaterad 2024-10-04 kl 08:40

Den 7–13 oktober är det Skåneveckan för psykisk hälsa, en temavecka med fokus på vårt psykiska mående. Runt om i Skåne erbjuds mötesplatser, prova-på-aktiviteter, föreläsningar, workshops och kulturarrangemang. Under veckan anordnar Mötesplats Linden i Svedala olika aktiviteter. Det är kostnadsfritt och öppet för alla!

Tisdag den 8 oktober

Kom och laga mat med kockarna Emelie och Anneli! Vi pratar om hälsosamma kostvanor och lagar lite goda rätter tillsammans.

Klockan 13.00–15.00
Anmälan: ja, skicka ett mejl till motesplatslinden@svedala.se senast den 7 oktober

Onsdag den 9 oktober

Pernilla Olsson som är holistisk livscoach och yogainstruktör, hjälper dig att stärka din självkänsla och få återhämtning.

Stärk din självkänsla

Känner du att du vill stärka din självkänsla och få en bättre grund att stå på i vardagen? Här får du konkreta verktyg och insikter för att börja bygga upp din självkänsla på ett mjukt och tillåtande sätt. Tillsammans går vi igenom enkla övningar och skapar en trygg atmosfär för samtal och reflektion.

Klockan 10–11.30
Anmälan: nej 

Yoga nidra

Välkommen på yoga nidra, en guidad meditation som hjälper dig att slappna av och hitta lugnet. Genom andning, kroppsskanning och visualisering förs du in i ett sömnigt tillstånd där kropp och sinne kan vila. Metoden är enkel och passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Kom som du är och upplev djup avslappning och mental återhämtning.

Cirka klockan 12.00–12.45
Anmälan: nej

Torsdag den 10 oktober

Kören Vox Mixta gästar och uppträder med ett program som består av lite nyare musik och hits. Har du tur får du kanske även sjunga med! Vi bjuder på fika.

Klockan 17.30–19.00
Anmälan: nej

Frågor, information och kontakt

Har du frågor eller vill veta mer om Mötesplatsen Linden? Läs mer på vår webbplats.

Sidansvarig: Moa Blom