Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Anmäl dig till Senior Sports School 2024

Publicerad 2024-04-03 kl 08:37

Senior Sports School från 2023

Är du 60+ och vill vara med på ett hälsoäventyr där du får komma ut, röra lite på dig och knyta kontakter? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School i Svedala kommun.

I Senior Sports School får du prova på olika aktiviteter som Senior Power styrketräning, rörelseglädje hos olika föreningar i kommunen och tematräffar med fokus på hälsa, kost, matlagning. Du får också utbildning i hjärt- och lungräddning.

Upplägg av kurs

Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är oftast på förmiddagar kl 10–12. Måndagar är det föreläsning med ett tema. På torsdagar är det fysisk aktivitet som är anpassad för målgruppen.

  • Senior Sport School startar den 16 september 2024 och kostar 300 kr per person.
  • Aktiviteten är öppen för dig som är bosatt i Svedala kommun.
  • Välkommen att mejla din anmälan till Helene Gustavsson, helen.gustavsson@rfsisu.se, eller ring 010–476 57 14.
  • Vid anmälan uppge namn, adress, tele och eventuella matallergier.
  • Sista dag för anmälan: 19 augusti 2024
  • OBS: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Glädje och rörelse

Senior Sport School är en kurs där vi kombinerar social gemenskap, kunskap, glädje med rörelse. Lämpar sig för seniorer som vill träffa vänner, komma igång med fysisk aktivitet, alternativt lätt rehab från sjukdom, skada eller operation. Det går också bra att få en senior sport school på FaR recept- via vårdcentral.

Mer information

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofi Andersson Lantz, RF-SISU Skåne på sofi.andersson@rfsisu.se eller 010–476 57 67.

Webbplats Senior Sport School, RF-SISU Skåne

Sidansvarig: Karin Rosvall