Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Bara badsjö nyinvigd inför öppningen av friluftsbaden

Publicerad 2020-05-25 kl 16:04

Från vänster: Tomas Djurfeldt, områdeschef Kultur och fritid, och Birgitta Delring (BP), ordförande i kultur- och fritidsnämnden nyinviger Bara badsjö. Foto: Svedala kommun

Under våren har vi rustat upp friluftsbadet i Bara och idag nyinvigdes Bara badsjö av Birgitta Delring (BP), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, och Tomas Djurfeldt, områdeschef för Kultur och fritid. Friluftsbaden i Bara och Svedala öppnar för allmänheten på lördag 30 maj och för att minska smittspridningen av nya coronaviruset inför vi riktlinjer som vi tillsammans hjälps åt att följa.

Antal besökare

Vi har begränsat antalet samtidiga besökare på baden till 400 personer.

Om säsongskort

Vi säljer säsongskort som vanligt men vill uppmärksamma dig på att vi inte kan släppa in om gränsen för max antal gäster är uppnådd, trots att du har säsongskort. Tänk på att vara ute i god tid speciellt under varma dagar då baden är välbesökta.

Viktigt att hålla avstånd

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla avstånd till varandra. Vi sätter ut markeringar i marken för att visa rekommenderat avstånd till andra besökare när du till exempel står i kö i entrén eller till kiosken, toaletten och omklädningsrummet.

Vi inför nya rutiner och städar toaletterna och omklädningsrummen tre gånger per dag. För att undvika långa köer är alla toaletter öppna för alla. 

Kom ombytt och duscha hemma

Vi uppmanar dig att komma ombytt och duscha hemma efter ditt besök på baden för att minska belastningen på våra omklädningsrum. Omklädningsrummen är öppna men vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer – det här kan du som privatperson göra för att minska smittspridningen

Om friluftsbaden i Bara och Svedala

Sidansvarig: Linda Holst