Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Stadsparken

Stadsparken i Svedala tätort. Foto: Svedala kommun

Kontakt

Jon Springe
Enhetschef park
040-626 80 61
jon.springe@svedala.se

Stadsparken i Svedala innehåller flera olika delar som ger utrymme för många olika sorters aktiviteter. Parken har bland annat en damm, många stora uppvuxna träd, blommande träd, blomstrande planteringar, temalekplats och självklart olika sorters sittmöjligheter.

Svedalas stadspark erbjuder något för alla dess besökare. Parken är välkomnande under årets alla säsonger och är tillgänglig för alla. Parkens utformning, med en del stora och öppna ytor, gör det möjligt att även arrangera olika aktiviteter eller evenemang.  

Under 2020 har parken renoverats med ny lekplats, utegym och belysningen.

I år så rustar vi upp Stadsparkens lekplats i Svedala. Då den gamla utrustningen var mycket sliten och behövdes bytas ut. Den nya lekplatsen har tema: djur och natur. Den har fått ny utrustning i form av en större utrustning med rutsch, klätternät och balanslek. 2st grodstudsmattor, 2st vippgungor med djurtema, en gungställning med plats för 6st barn och mindre temalek med rutsch för dom lite yngre barnen.

Och ett soldäck har byggts vid dammens norra sida.

Publicerad 2016-05-04 kl 12:49
Sidansvarig: Kyllan Quick
Uppdaterad 2020-11-24 kl 11:06