Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Kerstin Ellström är Årets seniorinspiratör

Publicerad 2024-10-10 kl 10:29
Uppdaterad 2024-10-10 kl 10:43

Grattis Kerstin Ellström! Foto: Svedala kommun

Årets seniorinspiratör är Kerstin Ellström. Med ett brinnande engagemang för föreningslivet blir hon nu också Årets seniorinspiratör! Stort grattis!

Det är Socialnämnden som utser pristagaren och årets motivering lyder:    

”Kerstin Ellström är en person som inte sparar på krutet vad som än det är fråga om. Hon har varit engagerad i Bara GIF i många år. Detta med samma sprudlande entusiasm då som nu.

För tillfället är det PRO som tar den mesta tiden, men det som behöver fixas eller ordnas det tar sig Kerstin an.

Baras julmarknad engagerar Kerstin sedan många år. Kan Kerstin hjälpa till att fixa något för Bara och Barabornas bästa så gör hon det. Detta gör att Kerstin är värdefull och hon har en viktig plats för oss i Bara.”

– Fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen! Jag gör vad jag kan och jag är så glad över att det uppskattas, säger en rörd Kerstin Ellström.

Förutom Kerstin kom ytterligare fyra nomineringar in:

  • Gåfotboll för seniorer, Svedala IF
  • Petra Karlsson, dagcentralen Holmagården
  • Seniortennisen, Svedala tennisklubb och tennistränare Elin
  • Carina Zachau, kollektivtrafiknämndens ordförande

Vård och omsorg i Svedala kommun vill tacka vinnaren och övriga nominerade för de insatser de gör för de äldre i kommunen.

Prisutdelning

Årets seniorinspiratör tilldelas pris i form av diplom och blommor vid årets seniordagar. Årets seniordagar hålls den 30 oktober i Naverlönnskolan i Svedala och den 31 oktober i Kuben i Bara. Prisutdelningen kommer att hållas i Bara den 31 oktober.

Välkomna!

Sidansvarig: Moa Blom