Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Nyföretagarcentrum Öresund

Anders Nissen, lokal rådgivare, Thomas Carlsson, närings- och turismutvecklare och Anne A Marbrandt, VD NyföretagarCentrum Öresund

Kontakt

Thomas Carlsson
Närings- och turismutvecklare
040-626 81 46
thomas.carlsson@svedala.se

Svedala kommun har inlett ett samarbete med NyföretagarCentrum Öresund, så att du som vill starta eller nyligen har startat företag i kommunen kan få kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning av lokala rådgivare.

NyföretagarCentrum Öresund är en ideell förening - finansierad av samarbetspartners från främst näringslivet - som erbjuder kostnadsfri rådgivning i kommunen för dig som vill starta företag.

Du kan också delta i mentorprogram och träffa andra nyföretagare via frukostträffar och andra aktiviteter.

Rådgivning och stöd

Rådgivning ges på plats i kommunen varje vecka. Den lokala rådgivaren är företagare med engagemang i det lokala näringslivet.

Du erbjuds både individuell rådgivning och informationsträff i grupp. 

Det går även att få rådgivning på engelska, arabiska, persiska och dari samt online. 

Nätverk och aktiviteter

Utöver den lokala rådgivningen erbjuder NyföretagarCentrum Öresund ett stort aktivitetsutbud: Mentorprogram, Club Eget frukostträffar och StartUp Bar för att nämna några.

Årligen utses också Årets Nyföretagare i kommunen.

Bokning av rådgivning

All rådgivning samt kostnadsfria informationsträffar bokas på www.nyforetagarcentrum.se/oresund där du även hittar information om aktuella aktiviteter samt anmälningslänkar till dessa.

Välkommen!

Publicerad 2020-08-26 kl 08:30
Sidansvarig: Thomas Carlsson
Uppdaterad 2020-09-08 kl 09:56