Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Näringslivspriser

Vinnarna som utsågs under årets näringslivskväll i maj 2018. Från vänster: David Lindblad-Arvidsson, Svedala fjärrvärme, Sven Persson, Svedala fjärrvärme, Carna Walle, Svedala fjärrvärme, Thomas Carlstedt, Trädgårdskonsult TSTC AB, Alexander Lärnerhem, Candatia AB. Foto: Svedala kommun

Kontakt

Thomas Carlsson
Närings- och turismutvecklare
040-626 81 46
thomas.carlsson@svedala.se

Vi vill gärna uppmärksamma och synliggöra framgångsrika företag och därigenom stimulera näringslivet i kommunen. Vi delar årligen ut priser till företag eller aktörer i näringslivet som har utmärkt sig på något sätt.

Årets framåtblickare

Det här är ett pris till ett företag eller en företagare i Svedala kommun som under det gångna året har utmärkt sig extra mycket. Ett företag som inte stannar upp utan utvecklas och hittar nya marknader och målgrupper. Ett företag som kan vara en god förebild för andra i vår kommun som vill starta och utveckla företag. Priset delas ut av Svedala kommun.

Vinnare Årets framåtblickare

Årets initiativtagare

Det här är ett pris till ett företag eller en företagare i Svedala kommun som förtjänar extra uppmärksamhet.
Det finns de i kommunen som tar initiativ samt genomför projekt och aktiviteter som går långt utanför vad som vi kan förvänta oss av dem. Initiativet ska ha en tydlig koppling till näringsliv, utveckling och tillväxt. Priset delas ut av Svedala kommun.

Vinnare Årets initiativtagare

Årets företagare i Svedala kommun

Priset delas ut av Företagarna Svedala.

Vinnare Årets företagare

Webbplats Företagarna Svedala

Årets nyföretagare

Årets nyföretagare i Svedala kommun utses varje år för att lyfta fram goda lokala förebilder. Det är personer som har kommit igång med sin verksamhet på ett bra sätt och som ännu inte drivit företaget i tre år. Årets nyföretagare delas ut av Nyföretagarcentrum Öresund.

Vinnare Årets nyföretagare

Webbplats Nyföretagarcentrum Öresund

Årets miljöpris

Kommunen delar årligen ut ett miljöpris till person/-er som bor eller verkar i kommunen samt föreningar och företag som verkar i kommunen.

Vinnare Årets miljöpris

Publicerad 2016-05-30 kl 11:57
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2016-05-30 kl 16:30