Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Insikt

För att utvärdera och utveckla vår myndighetsutövning och service deltar Svedala kommun sedan 2017 i undersökningen Insikt där servicen till företagare och privatpersoner som har varit i kontakt med och haft ett eller flera ärenden hos oss mäts.

Sex myndighetsområden mäts: brandskydd, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll samt serveringstillstånd.

I SKL:S Öppen Jämförelse Företagsklimat (Insikt) 2018 får vi ett förbättrat totalbetyg och vi ser en positiv utveckling inom serviceområdena och att våra myndighetsområden går framåt.
Undersökningen handlar inte bara om företagsklimatet, utan också om att bygga förtroende mellan oss och näringslivet. Undersökningen möjliggör också att jämföra resultatet över tid.

Publicerad 2019-10-01 kl 14:26
Sidansvarig: Thomas Carlsson
Uppdaterad 2020-01-29 kl 14:26