Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Bäste Företagare i Svedala kommun!

Pernilla Blixt, Näringslivsutvecklare och Martin Bard, Destinations- och näringslivskoordinator

Kontakt

Pernilla Blixt
Näringslivsutvecklare
0709–478146
pernilla.blixt@svedala.se
Martin Bard
Destinations- och näringslivskoordinator
0709-478075
martin.bard@svedala.se

Hoppas sommaren har varit bra – både för företaget och dig personligen!

Hösten står för dörren och i år ser vi fram emot den lite extra mycket. Näringslivet och ett gott företagsklimat har länge varit ett prioriterat område för Svedala kommun och nu växlar vi upp arbetet ytterligare. Vi vill utveckla dialogen och samverkan med dig som företagare, och ännu tydligare möta ditt behov och önskemål. Vad behöver du? Vad är det som är viktigt för dig?

Just nu arbetar vi hårt för att ta fram en plan för vårt vidare arbete framåt. Målet är tydligt: Ett blomstrande näringsliv omgivet av ett gott företagsklimat! Och förutsättningarna är goda. I Svedala kommun finns en jordmån för sprakande tillväxt när alla vindar blåser från rätt håll. Hoppas du vill vara med på resan. Vi återkommer inom kort med mer information och några frågor om företagsklimatet och hur det är att vara företagare i Svedala kommun. Håll utkik i mejlboxen och ta chansen att påverka arbetet.    

Ny organisation

Vår satsning innebär bland annat en delvis ny organisation. Thomas Carlsson har gått vidare till nya projekt och vi önskar honom lycka till. Samtidigt är vi glada att få välkomna Pernilla Blixt till Svedala kommun. Året ut kommer hon att vara tillförordnad näringslivsutvecklare på konsultbasis. Pernilla har lång erfarenhet av att arbeta med näringslivsfrågor i många olika sammanhang, bland annat i Kristianstads kommun. Dessutom har vår destinationskoordinator Martin Bard fått en utökad tjänst och kan nu lägga mer tid på näringslivsarbetet.

Slutligen vill vi komma med en uppmaning: Hör av dig redan nu till Pernilla och Martin med dina tankar, idéer, synpunkter och frågor. Vi är intresserade av både ris och ros. Kontaktuppgifter hittar du ovan. Det är tillsammans vi utvecklar näringslivsarbetet och företagsklimatet. Låt oss hjälpas åt! Det ska vara enkelt att vara företagare i Svedala kommun.

På återhörande!

 

Bästa hälsningar,
Linda Allansson Wester (M), kommunstyrelsens ordförande
Johan Lundgren, kommundirektör  

 

Håll dig uppdaterad – följ oss gärna på Facebook

På Facebooksidan "Näringsliv Svedala" synliggör vi våra lokala företagare, lyfter stort och smått som rör näringslivet i kommunen och vår omgivning samt delar med oss av nyheter och aktuella frågor. 

Facebook Näringsliv Svedala

Publicerad 2021-09-08 kl 00:40
Sidansvarig: Martin Bard
Uppdaterad 2021-09-08 kl 13:58