Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Friskvård

Foto: Scandinav bildbyrå

Kontakt

Det är viktigt att du tar hand om din hälsa och därför erbjuder vi våra medarbetare möjligheten till regelbunden friskvård. Som anställd hos oss kan du även ta del av olika träningserbjudanden hos Nordic Wellness, Fitness 24/Seven, Studio S och Friskis&Svettis.

Subventioneringen som anställd i Svedala kommun är 1 300 kr per kalenderår. Subventioneringen gäller enligt Skatteverkets friskvårdsaktiviteter. 

Om friskvårdsaktiviteter på Skatteverkets webbplats

Utbetalning av subventionen

Du registrerar kvitto som en reseräkning i Heroma självservice under Friskvårdsbidrag. Efter registrering skickar du dina originalkvitto tillsammans med utskrivet reseräkningsdokument till HR-enheten.

Tänk på att om du tränar i ”egen” förening måste det finnas en styrkt kostnad, som visar att du har betalat ersättning till annan ledare inom föreningen.

Utbetalning sker via lönesystemet och kvittona måste du registrera senast 12 november för att vi ska bokföra dem på rätt år.

Heroma självservice

Vem kan ansöka? 

  • Tillsvidareanställda eller visstidsanställda medarbetare med månadslön och en sysselsättningsgrad på minst 50% i omfattning.
  • En sammanhängande anställning (vikariat, allmän visstid -AVA, tidsbegränsad enligt skollagen eller provanställning) längre än 6 månader under kalenderåret.
  • Föräldraledighet, facklig tjänstledighet och sjukskrivning ger rätt till bidrag under tiden för ledigheten.

Vem kan inte få friskvårdsbidrag?

  • Medarbetare med intermittent anställning.
  • Medarbetare som är timavlönade.
  • Medarbetare som är tjänstledig för att prova arbete hos annan arbetsgivare.
  • Studieledig på heltid längre än 10 månader per kalenderår.
Publicerad 2019-07-03 kl 08:08
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2020-02-14 kl 09:07