Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Badvakt och simlärare

Foto: Svedala kommun

Kontakt

Erna Gadzo
Samordnare (föräldraledig)
040-6268445
erna.gadzo@svedala.se
Stephanie Georghiou
Samordnare
0709-89 64 12
stephanie.georghiou@svedala.e

Vill du vara med och skapa en härlig och lärorik sommar i kommunen? Vi har två friluftsbad i kommunen som är öppna under sommaren, friluftsbadet i Svedala och Bara badsjö. Till dessa bad söker vi badvakter och simlärare under sommaren som ska bemanna baden och se till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på baden.

Ansökan är stängd. Håll utkik efter ansökan till sommaren 2020!

Friluftsbadet i Svedala består av en femtiometersbassäng, en tjugofemmetersbassäng samt en plaskpool för de minsta. Bara badsjö i Bara ligger centralt och består av en härlig konstgjord badsjö.

Vem söker vi?

Du måste vara minst 16 år och ha genomgått en badbevakarkurs eller simlärarutbildning eller annan dokumenterad utbildning eller kunnighet som är likvärdig. Hjärt- och lungräddningsutbildning är en fördel. Eftersom en stor del av arbetet består av möten med besökarna är det avgörande att du har en god känsla för service och ett bra bemötande.

Öka dina jobbchanser – Gå badbevakarkurs

Ansökan är stängd. Håll utkik efter ansökan till sommaren 2020!

Du har möjlighet att öka dina jobbchanser och få en badbevakarkurs betald. Du anmäler dig till badbevakarkursen och om du får jobb på baden i sommar ersätter vi din kursavgift. Det är ingen garanti att du får jobb för att du går kursen, dock är sannolikheten större eftersom vi varje år är i stort behov av badvärdar. 

Publicerad 2016-12-06 kl 11:46
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-10-21 kl 14:18