Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Avgifter och regler förskola och barnomsorg

Kontakt

Verksamhetsområde utbildning
Svedala kommun
040-626 80 00
utbo@svedala.se

Här kan du läsa mer om vilka regler och avgifter som gäller för plats i förskola och familjedaghem i kommunen.

Felaviserad e-faktura för barnomsorg

I maj 2020 har du som vårdnadshavare med barn på förskola och fritidshem, som har e-faktura blivit felaviserad. Aviseringen står registrerad som autogiro men är en vanlig faktura och dras inte via autogiro. Dessvärre behöver du manuellt knappa in bankgironummer och OCR och kan inte signera den på vanligt vis. Vi ber om ursäkt för det extra arbete detta medför. Om du har frågor vänligen kontakta Utbildningsenheten via mejl utbo@svedala.se.

Att tänka på vid förändringar

Tänk på att vissa förändringar har uppsägningstid, så lägg in dina ändringar i god tid innan förändringen ska träda i kraft, till exempel vid föräldraledighet, allmän förskola eller uppsägning av placering. Alla ändringar i placeringen på förskolan registrerar du i webbportalen under mina placeringar och grund för placering.

Webbportal för förskola, grundskola och fritidshem

Publicerad 2016-03-24 kl 10:16
Sidansvarig: Anna Wulff
Uppdaterad 2020-06-16 kl 15:22