Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

ABC föräldraträffar

Kontakt

Anna-Mandira Danielsson
Kurator
040-626 88 64
annamandira.danielsson@svedala.se

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för att skapa trygga och självständiga individer. Det är det ABC-föräldraträffar handlar om.

ABC-föräldraträffar riktar sig till alla föräldrar med barn i åldern 3-12 år. Du får med dig insikter och konkreta tips som underlättar din vardag hemma.

Digitala föräldraträffar våren 2021

Anmälan till ABC-föräldraträffar är stängd. Nästa gruppstart planeras till hösten 2021.

ABC-programmet består av fyra gruppträffar, 2,5 timme varje tillfälle, och en återträff kring var sitt tema. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och under rådande situation håller vi digitala möten med ett begränsat antal deltagare, max 8 deltagare per grupp. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenheter och forskning om föräldraskap.

Nytt anmälningssystem för ABC-föräldraträffar

Vi startar nya föräldragrupper varje termin. Vår ambition är att alla föräldrar som vill gå ABC ska få möjlighet att göra det. Ansökan gör du via e-tjänster för ABC föräldraträffar.  

Ansök till ABC-föräldraträffar

Broschyr om ABC-föräldraträffar

Introduktionsfilm om Alla Barn i Centrum

Publicerad 2018-10-30 kl 15:06
Sidansvarig: Anna Wulff
Uppdaterad 2021-03-29 kl 22:17