Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Vill du besöka biblioteket när det är stängt?

Publicerad 2022-03-04 kl 16:24

Du känner väl till vår tjänst MERÖPPET som innebär att du kan besöka våra bibliotek även när det inte är personal på plats? Som Meröppet-användare har du tillgång till alla bibliotekets medier och tjänster (som datorer, skrivare etc.) varje dag från tidig morgon till sen kväll – allt du behöver göra är att registrera dig på biblioteket, sedan kan du själv gå in med ditt lånekort när biblioteket är obemannat!

Funderar du på att bli meröppet-användare? Undrar du över hur det skulle vara att gå på biblioteket utan personal? Vi vill gärna ha dina synpunkter och skulle bli glada om du tog dig tid att svara på några frågor om hur vi kan göra för att biblioteket ska kännas välkomnande även när personalen inte är där. 

Här lämnar du dina synpunkter

Vi är måna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddsförordningen. Därför inleder vi formuläret med att informera om detta. När du godkänt behandlingen av dina personuppgifter fortsätter du till Nästa för att starta enkäten.

Sidansvarig: Linda Holst