Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Hjälp oss att samskapa framtiden i Svedala kommun!

Publicerad 2020-12-18 kl 10:41
Uppdaterad 2021-01-12 kl 14:51

Har du visioner om vad vi kan göra för att bli mer miljömässigt hållbara i Svedala kommun? Var med och påverka Svedalas arbete för hållbar utveckling på våra digitala dialoger!

”Framtiden hör till dem som tror på sina vackra drömmar”

Eleanor Roosevelt

 

Koppla upp dig på dialogmötet här: (ZOOM)

 

Svedala kommun tar fram en hållbarhetsstrategi som ska ge oss målbilder för hur Svedala kan bli en mer attraktiv och hållbar kommun för möjligheter för hela livet.

Därför vill vi genom en dialog för hållbar utveckling veta hur du som bor, lever eller är verksam här ser på framtiden i vår kommun. Detta hjälper oss att förstå hur vi kan samskapa framtidens Svedala kommun.

Kika in på klippet nedan för att höra mer om några av våra lokala utmaningar när det gäller rent vatten, klimat, havsmiljö och biologisk mångfald.

 

Dialogen kommer under rådande förutsättningar att ske digitalt. För dig som har möjlighet vill vi gärna att du deltar på vår digitala dialog där vi ställer frågor och där du har möjlighet att beskriva dina tankar och även ta del av andras.

Dialogerna genomförs under följande datum:

  • 11 januari kl. 18:00-19:00
  • 12 januari kl. 18:00-19:00

 

Så går det till Du anmäler dig genom formuläret nedan. När du har anmält dig kommer du att få en bekräftelse. Dialogen kommer att ske digitalt via verktyget Zoom. När det är dags för dialogen går du in i mötet genom den länk du har fått skickad till dig dagen innan. Du behöver inget program installerat utan du följer de instruktioner som kommer upp när du trycker på länken när det är dags för mötet. Zoom kan fråga efter tillgång till din mikrofon och video – för att komma in i mötet behöver du acceptera detta. Ditt ljud och din video som deltagare kommer vara avstängda under hela mötet. Kommunikationen sker istället via en chatt.

 

Anmälan till digital dialog

Du anmäler dig till dialogen här: https://simplesignup.se/event/175573-digitala-dialoger-om-haallbarhetsstrategi

 

Kan du inte delta på mötet? Vi vill gärna ha dina tankar ändå! Du kan därför fram till 31 januari 2021 lämna dina tankar och svar på våra frågor.

Här hittar du formuläret där du kan lämna dina synpunkter, när du vill tom 31 januari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUWcz1LEoOvrCqArxvQrGUx0ufDcwrB7c1U0bo9OwzeiA2qQ/viewform

 

Vad händer sen?

Sammanställningen av svaren från medborgardialogen presenteras på svedala.se och skickas via mail till dem som angett mailadress. De insamlade svaren kommer delvis ligga till grund för utformningen av den nya hållbarhetsstrategin.

 

Källor/länkar till infon i filmklippen: