Stäng

Kurser och grupper i Kulturskolan

Kontakt

Mats Olofsson
Kulturskolechef
040-626 86 03
mats.olofsson@svedala.se

Kulturskolan har kurser i musik, dans, bild och film.

Kurskatalogen är nu stängd och öppnar igen 13 juni, 2022.

Vi använder numera systemet StudyAlong som underlättar för dig att hitta i vårt kursutbud och anmäla ditt barn till kurser. StudyAlong är ett digitalt system för kultur- och musikskolor, som även underlättar administrationen och är en plattform för våra lärare där de kan samla allt undervisningsmaterial. 

Mer om systemet StudyAlong

Läsårstider

Vi följer skolans läsårstider.

Läsårstider skolor i Svedala kommun

Vem kan delta?

Vi erbjuder undervisning till elever i kommunens grundskolor samt elever i gymnasieskolan. Ungdomar som slutat gymnasieskolan kan fortsätta delta i kulturskolans ensembler. Eleven ska vara folkbokförd i Svedala kommun. Elev från annan kommun får delta i undervisningen om eleven går i Svedala kommuns grundskola/gymnasieskola eller påbörjat undervisningen när eleven var folkbokförd i Svedala kommun. Instrumentalundervisningen sker såväl enskilt som i grupp. Till största delen ligger undervisningen efter skoltid.

Antal lektioner

Vi erbjuder minst 28 lektioner under ett läsår till elever som deltar i undervisningen. Dessutom ingår aktiviteter som medverkan i föreställningar, uppvisningar, utställningar, läger, resor och projekt.

Publicerad 2016-03-24 kl 10:26
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2022-05-17 kl 12:44