Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Stipendier och fonder Vård och omsorg

Kontakt

Ingrid Kjellberg
Administratör Vård och omsorg
040-626 80 00
regsn@svedala.se

Verksamhetsområde Vård och omsorg har två stiftelser, Svedala sociala samstiftelse och Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorps stiftelse.

Svedala sociala samstiftelse

Bidrag ur stiftelsen kan lämnas till organisationer och enskilda för att främja barn- och ungdomsvård och bistå åldringar och handikappade bosatta i Svedala kommun. Bidrag utgår inte till ändamål som enligt lag ska tillgodoses med skattemedel.

Ansök om fondmedel ur Svedala sociala samstiftelse

Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorp stiftelse

Bidrag ur stiftelsen utgår till förmån för hjälpbehov till enskilda för att främja barn- och ungdomsvård och bistå åldringar och handikappade bosatta i Svedala kommun, före detta Börringe församling. Bidrag utgår inte till ändamål som enligt lag ska tillgodoses med skattemedel.

Ansök om fondmedel ur Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorps stiftelse

Ansökan

Ansökan till respektive stiftelse ska vara oss tillhanda senast 1 november varje år. (OBS ny datum för senast ansöka från och med 2020).

Andra stipendier och priser att ansöka om

Priser inom miljö och arkitektur i Svedala kommun

Stipendier och priser inom kultur och fritid i Svedala kommun

 

Publicerad 2016-03-24 kl 10:43
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2020-02-07 kl 13:21