Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Hitta bostad

Kontakt

Svedalahem
Mån–tors kl 09:30–12:30, ons även kl 16–18
040-626 80 50
info@svedalahem.se

Svedalahem äger 1 239 lägenheter i Svedala kommun. Deras bostäder finns i Svedala, Bara och Klågerup. Svedalahem är ett kommunalt bolag som Svedala kommun äger. Från och med 1 juni 2020 förmedlar Boplats Syd lägenheter som Svedalahem äger. 

Sök lediga lägenheter, läs om hur förmedlingen går till och hur du enkelt ställer dig i kön på Boplats Syds webbplats.

Webbplats Boplats Syd

Registrera dig hos Boplats Syd och behåll din kötid

Svedalahems lägenheter kommer fram till den 1 december 2024 att i första hand erbjudas dig som stått i vår kö. När våra lägenheter blir lediga gäller den kötid du hade i vår kö. Men bara om du är registrerad hos Boplats Syd och har överfört din kötid från Svedalahem.

Du för över din kötid på Boplats Syds webbplats. Är du inte redan registrerad i deras kö får du fylla i dina personuppgifter och skapa ett användarkonto. Det är bara genom denna registreringssida det går att överföra kötiden, dock senast den 31 december 2020. Därefter upphör möjligheten att föra över kötiden.

Du får också en kötid hos Boplats Syd, som du kan använda för att söka övriga lediga lägenheter som de förmedlar. Den räknas från det datum som din inbetalda köavgift registreras hos Boplats Syd.

Det innebär att du har två kötider till och med 1 december 2024, då dessa båda köer slås samman och den längsta av dina båda kötider fortsättningsvis blir din enda kötid hos Boplats Syd.

Kontakta Boplats syd vid frågor och hjälp med registrering och överföring av kötid kontakta Boplats Syd.

Publicerad 2016-04-06 kl 11:44
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2020-05-29 kl 11:12