Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Försiktig öppning av kundservice och biblioteket i Svedala

Publicerad 2021-03-12 kl 14:04

Måndag 15 mars är datumet vi för första gången på tre månader öppnar upp för besök på såväl kundservice som på biblioteket i Svedala. I detta första skede är det såklart med försiktighetsåtgärder för att minska smittspridning.

För kundservice i Svedala gäller det att max två (2) personer får uppehålla sig i foajén. Håll avstånd, använd handsprit i entrén och kom inte vid minsta symptom. De som bokat möte med sin handläggare/kontaktperson får fortsatt avvakta utanför tills de blir hämtade. Vi rekommenderar att man ringer in till oss och bokar sitt besök, för att säkra att man kan komma in, och slippa behöva vänta utanför.

Biblioteket i Svedala kommer att öppna upp, men tillåta max åtta (8) besökare. Alla uppmanas att hålla besöket så kort som möjligt, och sittplatser är borttagna. Biblioteken i Bara och Klågerup fortsätter än så länge med Meröppet-service.