Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla hjärterum

Publicerad 2020-12-04 kl 13:45

Vi har tagit fram en ”Håll Avstånd affisch” för julen 2020. Med två flätade hjärtan som påminner om oss att hålla hjärterum. Tillsammans kan vi i Svedala kommun hjälpas åt att visa hjärterum för varandra nu när vi är inne i årets mörkaste period.

Visa omtanke – håll avstånd.

Julen är en tid för omtanke och omsorg. Just i år är det finaste vi kan göra för varandra att hålla avstånd och därmed hjälpas åt att minska smittspridningen. Så, visa extra omtanke genom att hålla två meters avstånd när du köar för att köpa julklappar, hämtar ut paket eller handlar mat. Eller i alla andra sammanhang där det riskerar att uppstå trängsel.

-Vi kommer att i år önska en God Jul genom att gå runt till våra näringsidkare och dela ut affischerna så att de kan sätta upp dem på platser där många människor möts. Här på vår hemsida kommer julhjärtan att synas och ute i våra verksamheter i kommunen, säger Louise Sandell, kommunikationschef på Svedala kommun.

 

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla hjärterum i juletid.

Sidansvarig: Ingrid Greén