Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Årskurs 8 och 9 på Naverlönnskolan övergår till distansundervisning

Publicerad 2020-12-16 kl 06:56
Uppdaterad 2020-12-16 kl 10:52

Foto.Svedala kommun

Utbildningsnämnden i samråd med skolledningen har fattat beslut om att övergå till distansundervisning för elever i årskurs 8 och 9 på Naverlönnskolan med start idag onsdag den 16 december, till och med fredag den 18 december.

Anledningen till beslutet är att frånvaron bland personalen är så omfattande att det inte går att bedriva verksamheten. Beslutet är fattat med stöd av förordning om utbildning på skolområdet och annan pedagogisk verksamhet vid spridning av viss smitta (2020:115).

Distansundervisning innebär att eleverna får uppgifter att arbeta enskilt med hemma. Anledningen till att beslut fattas om distansundervisning istället för fjärrundervisning grundar sig i att rektor bedömer att det krävs en något längre omställningstid än en dag att gå över till fjärrundervisning för eleverna i årskurs 8 och 9 på Naverlönnskolan.

Sidansvarig: Anna Wulff