Stäng

Pressmeddelande: Mathias de Maré ny samhällsbyggnadschef

Mathias de Maré

Mathias de Maré blir ny samhällsbyggnadschef i Svedala kommun. Det beslutade kommunstyrelsen idag. Mathias börjar sin tjänst den 19 april.

– Jag har blivit väldigt bra mottagen och det känns enormt inspirerande att få komma till Svedala kommun. Min ambition är att göra mitt yttersta för att skapa en trivsam och harmonisk arbetsplats där jag tillsammans med medarbetarna arbetar mot visionen, en attraktiv kommun med möjligheter för hela livet, säger Mathias de Maré.

Mathias de Maré är utbildad civilingenjör och har en bred erfarenhet som chef inom offentlig verksamhet. För närvarande arbetar han som avdelningschef för livsmedelskontroll och samordnad tillsyn i Malmö stad.
– Vi välkomnar Mathias till Svedala kommun. Vi är helt överens från såväl arbetsgivarsidan som från fackligt håll, samt de politiker som deltagit i beslutet, att Mathias är rätt kandidat för uppdraget. Med den breda kompetens som Mathias har kommer han att bidra till den övergripande utvecklingen av kommunen, säger Johan Lundgren, kommundirektör.

Mathias de Maré efterträder Fredrik Löfqvist och börjar sin tjänst den 19 april.

Pressfoto

Pressfoto på Mathias de Maré 

För mer information

Mathias de Maré, ny samhällsbyggnadschef från den 19 april, telefon 070-857 72 64

Johan Lundgren, kommundirektör, telefon 070-947 81 93, johan.lundgren@svedala.se

 

Publicerad 2022-01-21 kl 12:18
Sidansvarig: Daniel Bramsell
Uppdaterad 2022-01-26 kl 12:28