Stäng

Pressinbjudan - Vem blir Svedalas Tacomästare 2022?

Vem blir Svedala kommuns Tacomästare 2022? Detta avgörs i Aggarpsskolans kök på påsklovet. För tips och hjälp har deltagarna bland annat Årets Skolkock 2021, David Gustavsson, till sitt förfogande. Media hälsas välkommen att följa tävlingen på plats i köket!
Andra aktiviteter på påsklovsprogrammet är till exempel FIFA-turnering i Playstation, hästridning på Söderåsen, kreativt skrivande, och ormar på biblioteket.

I vanlig ordning erbjuder Ungas fritid och biblioteken i Svedala kommun ett spännande påsklovsprogram för skolungdomar. Dessutom är det öppet hus hos räddningstjänsten där barn bland annat kan åka upp i höjdfordon eller gå in i ett rum fyllt med rök. 

Måndag den 11 april kl. 8-14 avgörs tävlingen Svedala kommuns Tacomästare 2022.
Plats: Aggarpsskolans kök i Svedala
Deltagarna tävlar i par. Det gäller att hitta på en egen taco som ska vara inspirerad av ett visst land som tilldelas genom lottning. Det lag som skapar den godaste och snyggaste tacon, med bäst tolkning av sitt land, vinner! Aggarpsskolans kockar är på plats för att lära ut och stötta. För att få igång smaklökarna inleds dagen med en smakskola innan tävlingen börjar.

Media hälsas välkommen till Aggarpsskolan!
Anmäl gärna intresse till Daniel Bramsell, presskontakt på Svedala kommun: daniel.bramsell@svedala.se eller telefon 073-862 82 63

Hela påsklovsprogrammet   
Är media intresserad av att besöka någon av övriga programpunkter går det säkert att lösa. Kontakta i som fall Daniel Bramsell.

För mer information om Tacotävlingen

David Gustavsson, 1.e Kock/Måltidspedagog på Aggarpsskolan, telefon 040-626 82 55
david.gustavsson@svedala.se   

Publicerad 2022-04-05 kl 08:35
Sidansvarig: Daniel Bramsell
Uppdaterad 2022-04-05 kl 08:56