Stäng

Pressmeddelande: Kosovar Gashi ny näringslivschef

Kosovar Gashi

Kosovar Gashi – så heter Svedala kommuns nya näringslivschef. Han börjar sin tjänst den 16 februari.

Kosovar är utbildad samhällsplanerare och har tidigare arbetat som näringslivsstrateg i Eslövs kommun i flera år. För närvarande är han samhälls- och affärsstrateg på konsultbolaget Afry. Han arbetar som uppdragsledare och processtöd för olika projekt inom bland annat entreprenörskap och centrumutveckling samt i ett mellankommunalt projekt för ökad tillväxt i Malmö-Lundregionen.

– Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta i en framtidskommun med tydlig viljeinriktning. Min ambition är att fortsatt driva på och skala upp den fina satsning som gjorts på näringslivsarbetet. Jag vill verka framåt för nära samverkan med näringslivet och kollegor, för att stärka företagsklimatet och bilden av Svedala kommun som attraktivt val för företagande, säger Kosovar Gashi. 

Tjänsten som näringslivschef är nyinrättad och ett led i den nysatsning som görs på näringslivsarbetet i Svedala kommun.
– Det finns en samlad vilja från både den politiska ledningen och kommunledningen att Svedala ska bli en av Skånes bästa näringslivskommuner. Kosovar har de kvaliteter vi eftersökt och jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med honom för att vi ska bli den bästa kommunen för företagsamma människor, säger Teresa Fridell, stabschef. 

Pressfoto

Pressfoto på Kosovar Gashi

För mer information

Kosovar Gashi, ny näringslivschef från den 16 februari, telefon 073-764 40 58, kosovargashi@gmail.com

Teresa Fridell, stabschef, telefon 070-947 81 23, teresa.fridell@svedala.se

 

 

Publicerad 2021-12-21 kl 11:15
Sidansvarig: Daniel Bramsell
Uppdaterad 2022-01-26 kl 12:32