Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande

Tipsa om aktivitet

Vill du marknadsföra din aktivitet i våra kanaler? Vänligen fyll i formuläret nedan med information om din aktivitet.

Det är endast aktiviteter i Svedala kommun som vi publicerar. Reklam för företag eller produkter får inte förekomma. Dock kan en kommersiell aktivitet som bedöms vara av stort intresse för kommuninvånarna presenteras. Vi marknadsför framför allt kommunens och föreningars aktiviteter. Vid plats marknadsför vi även kostnadsfria aktiviteter som arrangeras av privata företag.

Ifyllt formulär skickas till Kommunikationsenheten som godkänner inlägget och publicerar det inom kort i kalendern på svedala.se.

Kalender på kommunens webbplats

Digitala vägskyltar och informationsskärmar

Information om aktiviteter läggs även ut på digitala vägskyltar och informationsskärmar, som sitter uppsatta runt om i kommunen. Här publiceras aktiviteter oftast tidigast en vecka före det äger rum. Aktiviteter som kräver anmälan eller förköp publiceras tidigare. Du kan även få din aktivitet publicerad i kommunens informationstidning "SvedalaNytt". 

Digitala vägskyltar i kommunen

Informationsskärmar finns uppsatta bland annat på biblioteken (Bara, Klågerup och Svedala), Svedala Folkets Hus, kommunhuset, Svedala sporthall och på Kuben i Bara.

Kommunens informationstidning SvedalaNytt 

Vi förbehåller oss rätten att välja ut aktiviteter som vi bedömer intresserar många som bor i kommunen och vi prioriterar kommunens och föreningars aktiviteter.

Kontakt

Kommunikationsenheten
Telefon 040-626 80 00
E-post kommunikation@svedala.se

Tillbaka till Uppleva

 

Tipsa om aktivitet– fyll i formulär

Kategorier

När anmälan krävs uppge var deltagaren anmäler sig och vilka uppgifter deltagaren ska uppge i anmälan?

Datum och tid för aktiviteten

Uppge till- och slutdatum samt start- och sluttid för aktiviteten. Du kan lägga till flera datum och tider för aktiviteten om den äger rum mer än en dag.

(Obligatoriskt fält)
Ange startdatum och starttid Ange slutdatum och sluttid Speciell information vid detta datum

Kontaktuppgifterna till uppgiftslämnare

Uppgifter om arrangören