Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Nötesjö hotell

Kontakt

Nötesjö hotell är beläget i ett naturskönt böljande landskap nära Malmö Airport, endast 25 minuter från Malmö, Lund och Ystad samt 50 minuter från Köpenhamn.

Ta med familjen, vännen eller kärleken och tillbringa er dag eller helg tillsammans med oss. Vi pysslar om er med god mat och stor portion omtanke. Samtliga rum har sin egen personlighet som nyligen är renoverade och inredda i en skön blandning av gammalt och nytt samt med en smula humor. Få en god natts sömn i en av våra Hästens sängar och njut av den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet”, i det vackraste av Skåne kan erbjuda.

Börja dagen på vår glasveranda med en välsmakande frukost med inslag av närproducerat. Kombinera er vistelse hos oss med att se er omkring i vår omnejd, besöka omkringliggande sevärdheter och gårdsbutiker. Förstklassiga golfbanor finns det gott om i vår närhet.

Det är vad vi på Nötesjö kallar smakfulla möten!

Webbplats Nötesjö hotell

Adress och karta

Nötesjövägen 128, Svedala

Karta och vägbeskrivning Nötesjö hotell

Publicerad 2016-05-25 kl 22:49
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-11-14 kl 14:02