Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Sommarkul

Foto: Ungas fritid, Svedala kommun

Kontakt

Fritidsenheten
kulturfritid@svedala.se

I år är det Sommarkul vecka 32, 5–9 augusti 2019. Sommarkul är ett veckolångt evenemang som vi arrangerar för barn i årskurs 3-6 med massor av roliga aktiviteter från kommunens föreningsliv. Barnen får prova på olika fritidsaktiviteter, exempelvis parkour, bubble ball, skytte, golf, schack och scouting.

Anmälan till Sommarkul är stängd för den här säsongen.

Vi vill vara tydliga med att din anmälan till Sommarkul är just en anmälan. Det är ingen ansökan. Vi har väldigt högt tryck på anmälningarna för plats till Sommarkul. Tänk på att anmälan till Sommarkul är bindande. Du betalar med kort när du anmäler ditt barn. 

Vad kostar det att delta i Sommarkul?

Det kostar 500 kr  och i priset ingår lunch, Sommarkuls speciella t-shirt samt busstransport från och till Bara, Klågerup och Holmeja.

Under Sommarkul är det tillåtet att ha med fickpengar för att handla. Beslut om vad deltagaren får handla ligger hos vårdnadshavare.

Aktuella tider under veckan

Tiderna kan vi inte i nuläget säga exakt då det beror på olika faktorer som antal deltagare och antal föreningar med mera. Vi siktar på att dagen ska pågå kl 08:30–16:00. För boende utanför Svedala som ska åka buss så blir det lite tidigare start och längre dag på grund av transporttiden.

Vem arrangerar Sommarkul?

Sedan 2015 är skolidrottsföreningarna i kommunen arrangörer av Sommarkul, tillsammans med kommunen. Bland annat är alla ledare för aktivitetsgrupperna från skolidrottsföreningarna och de har alla god ledarskapsutbildning och erfarenhet av att leda barn i såväl små som stora grupper.

Sommarkul på Facebook

Gilla och följ oss gärna på vår mycket populära Facebooksida. Här får du löpande information om aktiviteter, ledare, nyheter och tävlingar.

Facebook Sommarkul (före detta Sommarsporren)

Publicerad 2016-05-26 kl 11:21
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-06-12 kl 15:26