Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Sommarkul

Barn under före detta Sommarsporren, nu Sommarkul. Foto: Ted Åhs

Kontakt

Fritidsenheten
fritid@svedala.se

Sommarkul är ett veckolångt arrangemang som vi arrangerar i augusti för barn i årskurs 3-6 med massor av roliga aktiviteter från kommunens föreningsliv. Barnen får prova på olika fritidsaktiviteter, exempelvis parkour, bubble ball, skytte och golf. Under veckan har aktivitetsgrupperna egna utbildade unga ledare som är anställda av Svedala kommun.

I år är det Sommarkul vecka 32, 5–9 augusti 2019.

Anmälan till Sommarkul (Öppen 10–31 maj 2019)

Vi vill ha din anmälan senast 31 maj 2019.

Vi vill vara tydliga med att din anmälan till Sommarkul är just en anmälan. Det är ingen ansökan. Vi har väldigt högt tryck på anmälningarna för plats till Sommarkul. Tänk på att anmälan till Sommarkul är bindande. Du betalar med kort när du anmäler ditt barn. 

Vad kostar det att delta i Sommarkul?

Det kostar 500 kr  och i priset ingår lunch, Sommarkuls speciella t-shirt samt busstransport från och till Bara, Klågerup och Holmeja.

Vem arrangerar Sommarkul?

Sedan 2015 är skolidrottsföreningarna i kommunen arrangörer av Sommarkul, tillsammans med kommunen. Bland annat kommer alla ledare för aktivitetsgrupperna från skolidrottsföreningarna och de har alla god ledarskapsutbildning och erfarenhet av att leda barn i såväl små som stora grupper.

Facebook Sommarkul (före detta Sommarsporren)

Publicerad 2016-05-26 kl 11:21
Sidansvarig: Camilla Fröslev
Uppdaterad 2019-05-22 kl 15:13