Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Kulturkalas i Svedala

Illustration: Svedala kommun

Kontakt

Lördag 5 oktober 2019 kl 14:00–19:00 är det dags för Kulturkalas i Svedala. Vi vill att Svedala Kulturkalas ska bli en bred, sprudlande och inspirerande kultureftermiddag och kväll, som lockar människor i alla åldrar till Svedalas kulturkvarter kring Svedala bibliotek, Kulturhuset Flamman, Svedala Folkets Hus, Galleri KVIS och Gamla brandstationen. Känn dig varmt välkommen att uppleva kultur och bli inspirerad denna kultureftermiddag och kväll!

Snart finns programmet att hämta på biblioteken, Kundservice i kommunhuset, här på svedala.se samt på Kulturkalasets Facebooksida. Följ och gilla oss där så håller du dig uppdaterad med vad som händer under årets Kulturkalaset.

Facebooksida Kulturkalas Svedala

Arrangörer av Kulturkalas Svedala

Arrangör är Kultur och fritid Svedala kommun i nära samarbete med Sveamatea, KVIS, S.M.U.R.F, ABF och Studieförbundet Vuxenskolan.

Publicerad 2016-11-22 kl 10:32
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-09-09 kl 16:32