Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

En inspirerande kväll för näringslivet i Svedala

Svedala kommun vill gärna uppmärksamma och synliggöra våra företag och företagare. Den 20 april arrangeras därför en kväll där näringslivet i Svedala är i fokus. Kvällen bjuder på inspirerande möten, god lokal mat och prisutdelningar.

Nyföretagarcentrum Öresund delar ut priset till Årets Nyföretagare i Svedala 2016 och Svedala kommun uppmärksammar Årets framåtblickare och Årets initiativtagare. Sist men inte minst så utses Årets Företagare i Svedala 2016 av Företagarna Svedala.

Denna festkväll får vi också lyssna på Kristina Paltén, civilingenjören med 18 års chefserfarenhet som blev äventyrare, ultralöpare, föreläsare, författare och coach – och den första kvinnan som sprungit tvärs genom Iran!
Kristina hoppade av projektledarjobbet på Ericsson för att förverkliga drömmen om eget företag. Idag står hon inför en världslansering av både dokumentär och bok. Med mycket små medel lyckas hon faktiskt påverka världen. Kristinas föredrag är en berättelse om mod, att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld.

Välkommen!

Anmäl dig till inspirationskvällen

Anmälan är obligatorisk och bindande. Begränsat antal platser.

Anmälan krävs

Senaste anmälningsdag

10 april

Mötesplats Tejarp
Tejarpsvägen 63 i Klågerup

Webbplats

/arbeta/naringsliv/foretag-stod-och-radgivning/naringslivarrangemang/

Kostnad

495 kr per person exklusive moms

Arrangör

Näringslivsenheten Svedala kommun tillsammans med Svedala Business Group och Företagarna Svedala.

Kontaktperson

Thomas Carlsson
040-626 81 46
naringsliv@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst