Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Sommarscen Svedala: "När hjärtat svämmar över"

"När hjärtat svämmar över" är en del av Sommarscen Svedala som i år bjuder på knattekultur som vänder sig till barn och familjer under perioden 28 juni–9 juli.

Arg, ledsen, rädd eller glad? Sjung om både ilskan, glädjen och det sorgefyllda hjärtat som känns när kompisen flyttar från stan.

En varm föreställning om känslor för alla som vågar och inte vågar. Sjung tillsammans med sångarna och multiinstrumentalisterna Anders Larsson och Allan Skrobe!

Medarrangör: UNGA Musik i Syd. Ålder: från ca 4 år.

Anmälan

Alla föreställningar är gratis. Bokningen öppnar fredag 11 juni kl 12:00. Mejla sommarscen@svedala.se och ange föreställning och önskat antal platser. Är ni fler än fyra kommer ni att delas upp på flera sittplatser med avstånd emellan. Du kommer få en bekräftelse som fungerar som biljett. Visa upp bekräftelsen (utskriven eller på mobilen) innan föreställningen börjar. Endast bekräftade platser gäller.

Praktiskt information

Filtar finns på plats. Platsen för publiken kommer att vara inhägnad. Förtäring är inte tillåten.

VARMT VÄLKOMNA!

Anmälan krävs

Klågerup, utanför biblioteket
Stensminnevägen 2

Webbplats

http://www.bibliotek.svedala.se/

Åldersgrupp

Från 4 år

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Svedala kommun Kultur och fritid

Kontaktperson

Karin Leeb-Lundberg
0709478208
karin.leeblundberg@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst