Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möte i kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sammanträder vid tio tillfällen i år med uppehåll i mars, maj, juli och augusti. Den 23 juni genomförs kommunfullmäktiges budgetmöte mellan 09:00-17:00 i Aggarpshallen. Håll utkik här i kalendern eller på vår digitala anslagstavla här på svedala.se.

Mötet genomförs vanligtvis i Naverlönnsalen i kommunhuset. På grund av coronapandemin kan genomförandet under detta år se olika ut beroende på rekommendationer och beslut som vi får till oss efter hand.

Tid, plats och dagordning annonserar vi här på svedala.se under kommunens officiella digitala anslagstavla och i kalendern.

Webbsänder kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige webbsänder kommunfullmäktiges budgetmöte från Aggarpshallen. 

Mötena i kommunfullmäktige är öppna för allmänheten och alla är välkomna att ta del av debatten. För att minska risken för smittspridning ser vi gärna att du som är intresserad i första hand följer mötet på distans genom vår webbsändning.

Webbsändning kommunfullmäktige

Aggarpshallen
Aggarpsvägen 20-34, Svedala

Webbplats

/paverka/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/moten-i-kommunfullmaktige/

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Teresa Fridell och Malin Josefsson
040-626 80 00
registrator.ks@svedala.se

Sidansvarig: Malin Josefsson