Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Sommarscen Svedala: "Sjung för livet med Tania"

"Sjung för livet med Tania" är en del av Sommarscen Svedala som i år bjuder på knattekultur som vänder sig till barn och familjer under perioden 28 juni–9 juli.

Med Tania får barnen utforska sina egna röster. De får upptäcka naturens pulserande hjärta, vinden och andningen, de fyra elementen, lamadjuren och den stora fågeln kondoren i Andernas höga berg i Sydamerika. Det handlar inte om att sjunga fint, fult eller rätt. Med hjälp av sång och rörelse får barnen istället upptäcka var och ens unika sätt uttrycka sina känslor.

Medarrangör: UNGA Musik i syd.

Anmälan

Alla föreställningar är gratis. Bokningen öppnar fredag 11 juni kl 12:00. Mejla sommarscen@svedala.se och ange föreställning och önskat antal platser. Är ni fler än fyra kommer ni att delas upp på flera sittplatser med avstånd emellan. Du kommer få en bekräftelse som fungerar som biljett. Visa upp bekräftelsen (utskriven eller på mobilen) innan föreställningen börjar. Endast bekräftade platser gäller.

Praktiskt information

Filtar finns på plats. Platsen för publiken kommer att vara inhägnad. Förtäring är inte tillåten.

VARMT VÄLKOMNA!

Anmälan krävs

Stadsparken i Svedala
Furugatan

Webbplats

http://www.bibliotek.svedala.se/

Åldersgrupp

Barn och familj

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Svedala kommun Kultur och fritid

Kontaktperson

Karin Leeb-Lundberg
0709478208
karin.leeblundberg@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst