Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möte i kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sammanträder vid tio tillfällen i år med uppehåll i mars, maj, juli och augusti. Starttiden är 19:00 med undantag för den 23 juni då mötestiden är kl. 09:00-17:00. Med reservation för ändringar av datum, start- och sluttid samt plats för sammanträdena. Håll utkik här i kalendern eller på vår digitala anslagstavla här på svedala.se.

Mötena genomförs vanligtvis i Naverlönnsalen i kommunhuset. På grund av coronapandemin kan genomförandet under detta år se olika ut beroende på rekommendationer och beslut som vi får till oss efter hand.

Tid, plats och dagordning annonserar vi här på svedala.se under kommunens officiella digitala anslagstavla och i kalendern.

Webbsänder kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige webbsänder kommunfullmäktige från Naverlönnsalen i kommunhuset. Ett fåtal personer närvarar i salen. Flertalet politiker deltar i mötet på distans.

Mötena i kommunfullmäktige är öppna för allmänheten och alla är välkomna att ta del av debatten. Men för att minska risken för smittspridning ser vi gärna att du som är intresserad i första hand följer mötet på distans genom vår webbsändning.

Webbsändning kommunfullmäktige

Fler datum

Naverlönnsalen, kommunhuset/ digitalt
Åbjörngatan 7, Svedala

Webbplats

/paverka/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/moten-i-kommunfullmaktige/

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Teresa Fridell
040-626 80 00
registrator.ks@svedala.se

Sidansvarig: Malin Josefsson