Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möte i kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Med reservation för ändringar av datum, start- och sluttid samt plats för sammanträdena. Håll utkik här i kalendern!

Möte 25 november på Törringelund

Onsdag 25 november håller kommunfullmäktige sitt möte i Rotundan på Törringelund. Denna lokal uppfyller behovet av utrymme för att kunna hålla avstånd. På grund av lokalbytet finns inte samma tekniska möjligheter som normalt. Dagens möte kommer att filmas och strävan är att åstadkomma en webbsändning. Om webbsändningen inte fungerar kommer inspelningen att läggas upp på webben i efterhand. Det kan därför hända att du inte ta del av mötet på webben i vanlig ordning men du är varmt välkommen att närvara på plats. Protokollet finns att läsa på Svedala.se när det är justerat.

Kallelser och protokoll kommunfullmäktige

Mer information om kommunfullmäktige

Följ mötet via webben 

(utgår 28 oktober)

Normalt sätt direktsänder kommunfullmäktiges möten via webb-tv. Med anledning av byte av lokal är detta inte möjligt i dessa pandemitider. Det är dock möjlig att titta på äldre möten och i dem välja att se enstaka ärenden.

Webbsändning kommunfullmäktige

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Tillsammans följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer: håll avstånd till andra, tvätta händerna noga och stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Fler datum

Rotundan, Törringelund
Åbjörngatan 7, Svedala

Webbplats

/paverka/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/moten-i-kommunfullmaktige/

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Teresa Fridell
040-626 81 23
teresa.fridell@svedala.se

Sidansvarig: Malin Josefsson