Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Möte i kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Med reservation för ändringar av datum, start- och sluttid samt plats för sammanträdena. Håll utkik här i kalendern!

Möte 28 oktober på Törringelund

Onsdag 28 oktober håller kommunfullmäktige sitt möte i Rotundan på Törringelund. Det är med anledning av behovet av utrymme för att hålla avstånd. På grund av lokalbytet har vi inte möjlighet att webbsända mötet. Du kan därför tyvärr inte ta del av mötet på webben i vanlig ordning men du är varmt välkommen att närvara på plats. Protokollet finns att läsa på Svedala.se när det är justerat.

Kallelser och protokoll kommunfullmäktige

Mer information om kommunfullmäktige

Följ mötet via webben 

(utgår 28 oktober)

Normalt sätt direktsänder kommunfullmäktiges möten via webb-tv. Med anledniga av byte av lokal är detta inte möjligt i dessa pandemitider. Det är dock möjlig att titta på äldre möten och i dem välja att se enstaka ärenden.

Webbsändning kommunfullmäktige

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Tillsammans följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer: håll avstånd till andra, tvätta händerna noga och stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Fler datum

Rotundan, Törringelund
Åbjörngatan 7, Svedala

Webbplats

/paverka/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/moten-i-kommunfullmaktige/

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Teresa Fridell
040-626 81 23
teresa.fridell@svedala.se

Sidansvarig: Malin Josefsson