Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Introduktionsutbildning till föreningslivet

Vill du bli ledare i en ideell förening? Då är du välkommen på introduktionsutbildning av vad en förening är och hur det är att vara ledare i en förening. Syftet är att öka förståelsen för föreningars verksamhet i Sverige och ge kunskap kring vad uppdraget att vara ledare i en förening innebär. Vi håller utbildningen på lätt svenska.

Vi söker ungdomar och vuxna som ledare, gärna du som är ny i Svedala och i Sverige, till våra många olika ideella föreningar i Bara, Klågerup och Svedala. Till exempel idrottsföreningar, kultur- och musikföreningar. Engagemang inom en svensk förening är ofta utan ersättning men berikande på många andra sätt.

Tid och plats: 12 november kl 18–20, Svedala IF:s klubbstuga

Tid och plats: 13 november kl 18–20, Svedala Tennisklubbs sporthall

Anmälan

Vi bjuder på smörgås, kaffe, te och vatten. Därför ser vi gärna att du anmäler dig till träffarna 12 och 13 november. Anmäl dig senast 11 november till alnahartalk@gmail.com eller bengt.alm@fermaway.com om du vill delta.

Om föreningslivet

I en förening kan du känna dig som en del av det svenska samhället och träffa många som har samma intresse som du. Du kan känna gemenskap och få nya personliga kontakter och vänner. Engagemanget hjälper dig att förbättra kunskaperna i det svenska språket och utöka ditt nätverk. Genom ditt nätverk kan du öka dina möjligheter att hitta jobberbjudande.

Anmälan krävs

Senaste anmälningsdag

11 november 2019

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Samarbetsprojekt "Barnens bästa Svedala" mellan Föreningsrådet i Svedala, Svedala kommun och Nätverket idéburen sektor Skåne med finansiering av Länsstyrelsen Skåne.

Kontaktperson

Rebecka Kjellsson
040-626 81 81
rebecka.kjellsson@svedala.se

Sidansvarig: Linda Holst