Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Allmänhetens frågestund 12 juni 2019

Du som bor i kommunen har möjlighet att skriftligen ställa frågor till ansvariga politiker. Vi tar upp frågorna kl 18:00, före mötet i kommunfullmäktige.

 Lars-Gunnar Björnqvist, polisintendent och lokalpolisområdeschef Trelleborg (Svedala, Vellinge, Trelleborg), finns på plats och inleder frågestunden med att berätta om deras verksamhet.

Din fråga får högst ta ett par minuter att läsa upp och ska handla om något som kommunen ansvarar för. Frågan får inte gälla ett individärende. Frågeställaren får heller inte vara anonym. Du som skickat in en fråga får också möjlighet att läsa upp den, om du vill det.

Skicka in din fråga senast 5 juni

För att ha möjlighet att förbereda svaret behöver vi få din fråga senast 5 juni 2019. En ansvarig politiker, som kan vara ordföranden i kommunstyrelsen eller i någon av de övriga nämnderna, besvarar din fråga. 

Ordförande i kommunfullmäktige bestämmer vilka frågor som de tar upp på frågestunden och i vilken ordning de följer. Någon debatt får inte förekomma under frågestunden och din fråga kan inte under denna stund bli föremål för något beslut.

Var skickar jag min fråga?

Skicka in din fråga via mejl eller brev senast 5 juni 2019.

E-post

registrator.ks@svedala.se

Postadress

Kanslienheten
Svedala kommun
233 80 Svedala

Glöm inte att märka ditt mejl eller brev med "Allmänhetens frågestund". Du kan också lämna in din fråga till Kundservice i kommunhuset i Svedala.

Feltryck i tryckta SvedalaNytt

Observera att tryckfelsnisse har dessvärre varit framme i den tryckta SvedalaNytt på sidan 9. Här står felaktigt att en representant från Kriminalvården är inbjuden till Allmänhetens frågestund 12 juni.

Texten är en tidigare använd text inför förra årets Allmänhetens frågestund som vi arrangerade i april 2018. Vi har så fort detta upptäcktes 23 maj rättat artikeln i den digitala versionen och beklagar den felaktiga uppgiften.

Naverlönnssalen, kommunhuset i Svedala
Åbjörngatan 7, Svedala

Arrangör

Svedala kommun

Kontaktperson

Kundservice
040–626 80 00

Sidansvarig: Nina Gilljam