Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Konstutställning med Catharina Andersson på Holmagården

En av Catharinas tavlor. Foto: Catharina Andersson

Svedala kommunanställdas konstförening presenterar konstnär Catharina Andersson som håller en konstutställning på Holmagården i Svedala, 1 april–31 maj 2019.

Att måla för mig betyder oerhört mycket, finner en väldig tillfredställelse att skapa. Har alltid kunnat rita, måla och ville bli modetecknare eller reklamtecknare när jag var ung, men så blev aldrig fallet tyvärr.

Jag renoverade min tidigare bostad 2007 och kände att jag ville ha nya tavlor på väggarna, så jag målade tavlor till detta och de hänger på mina nuvarande väggar också.

Många har sagt åt mig att jag borde ställa ut men har aldrig vetat riktigt hur jag skulle gå tillväga. Jag blev medlem i KVIS i slutet på förra året och hann att delta med två tavlor på deras medlemsutställning några veckor innan jul.

Öppettider Holmagården

Måndag-fredag kl 09:00-16:00
Lördag-söndag stängt

Holmagårdens dagcentral
Kapellvägen 27, Svedala

Kostnad

Fri entré

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Svedala kommunanställdas konstförening

Kontaktperson

Catharina Andersson
catharinaandersson@hotmail.com

Sidansvarig: Linda Holst